Travel

Lora – Go Beautiful

Pinterest LinkedIn Tumblr

Artista din spatele brand-ului dedicat frumuseții “Girls Own cosmetics” este Laura Petrescu cunoscută sub numele de scenă – Lora. După experiența din primul sezon al emisiunii Asia Express alături de iubitul ei Ionuț Ghenu, anul 2020 le-a rezervat o aventură neprevăzută celor doi pe tărâm asiatic. Timp de 4 luni, au rămas în izolare din motive de pandemie, binecunoscute.

De la 14 ani am devenit interesată de skincare datorită mamei mele care, farmacist fiind avea laboratorul ei unde îi plăcea să prepare rețete incredibile.

Țin minte că am venit într-o noapte direct la ea la farmacie, dintr-o tabără de muzică de la Năvodari, cu pielea distrusă de un costum de baie care îmi rămăsese mic. Mama a făcut repede o cremă și dimineața următoare eram aproape vindecată.

Ăla a fost primul meu „șoc”.

Apoi am observat zecile de femei care ne călcau pragul cu flori, bomboane și lacrimi de fericire, mulțumindu-i mamei pentru că le-a salvat pielea. Mama a fost un om extrem de deștept, dedicat, o femeie sensibilă și corectă, mereu sinceră cu mine în ceea ce privește îngrijirea pielii și ce înseamnă asta pe termen lung.

Lacrimile ei, când ținea pentru prima dată crema mea „Go Beautiful” în palme mi-au confirmat că i-am îndeplinit un vis pe care nu a îndrăznit să-l viseze până la capăt.

Acest brand „Girls Own Cosmetics” există pentru că am știut cui să împărtășesc visul meu.

Mi-am dorit să investesc în acest domeniu și să fac lucrurile foarte bine, cinstit, curat. Am o parteneră de încredere care s-a ocupat de partea de logistică și care e cumva „Duhul din lampă”. A crezut din prima secundă în mine și în ideile mele și facem o echipă excelentă.

Lucrăm cu un laborator mare la dezvoltarea, testarea și producerea rețetelor, chimiști cu ștate vechi în industria cosmetică, dedicați să-mi transforme ingredientele dorite în rețete care funcționează. Costă mult să faci așa ceva, dar sunt determinată de pretențiile mele și încrederea femeilor care mă urmăresc să fiu CEO la una dintre cele mai bune și mari companii de skincare de pe piață.

Pe lângă muzică, ăsta este un domeniu care îmi provoacă inteligența și creativitatea iar satisfacțiile sunt pe măsură. Știu că suntem „bebeluși” dar știu unde putem fi cu muncă, determinare, corectitudine și calitate.

Ne vom întoarce cu drag în locul care ne-a vindecat..

Înainte de Bali simțeam că mă pierd. Plecarea mamei mele m-a dus într-o zonă de durere care nu poate fi descrisă în cuvinte. Nu înțelegeam cum poți simți așa ceva și totuși să fii viu.

Iubitul meu a insistat să mergem în Bali știind cât îmi doream dar eu nu mă simțeam în stare să merg în vacanță. Până la urmă am acceptat cadoul lui de 8 martie, 2 săptămâni în Bali, o grădină a Edenului care nu degeaba a fost numită „Insula Zeilor”. A fost magic, ireal, paranormal, karmic..dar doar după ce acele 2 săptămâni de vacanță s-au încheiat și noi am depășit cu greu panica pandemiei. Pentru că așa panică nu am mai simțit niciodată. Atât de multe sentimente în contradicție simultan..ne-au sleit de puteri pe amândoi.

Liber și captiv, in siguranta si in pericol, in control dar in haos. Pentru mine a fost cam mult și am simțit că întru în colaps. M-am retras în mine și cu credință am reușit să îmi deschid simțurile. Ele m-au ghidat și mă bucur că am avut un om lângă mine care să aibă încredere în ceea ce simt. Când amândoi am ajuns la concluzia că suntem protejați de Univers, că nimic nu este întâmplător, că totul este spre binele nostru atunci experiența „Bali” a devenit incredibilă.

Sunt oameni care mă sfătuiesc să scriu o carte despre asta și le răspund că nu aș putea să descriu ce am trăit și cum m-a „trezit” această perioadă decât dacă aș inventa o nouă limbă. Am descoperit că există „instant Karma” că Universul are „ochi și urechi” și că vibrațiile nu sunt baliverne.

Ne vom întoarce cu drag în locul care ne-a vindecat.

Acum, de când m-am întors, văd fiecare fir de iarbă altfel simt altfel parfumul naturii, animalele, insectele ..totul este atât de frumos și ne învață atât de multe dacă acordăm puțin timp „studiului”.

Comments are closed.