Medicină

Gianluca Mech – Povestea de success a unuia dintre cei mai apreciați nutriționiști din lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu siguranță fiecare dintre voi ați căutat de-a lungul timpului un stil de viață sănătos, sau modalități noi de a implementa lucrurile în acest sens. De multe ori nu suntem convinși de rezultate până nu aflăm originile conceptelor dietetice și modalitățile prin care sunt dezvoltate acestea. Gianluca Mech este cel care a continuat ideea de afacere a familiei sale, bazată pe o linie de produse care te ajută să slăbești și să te menții sănătos și ne vorbește despre rolul plantelor și puterea lor vindecătoare.

Povestea familiei a început acum câteva secole, având o tradiție în producția de extracte de plante, dar în formă lichidă. Atunci când vorbim despre extract lichid din plante ne referim la siropuri, la tincturi. În comparație cu acestea, extractele familiei Mech sunt diferite pentru că nu conțin zahăr, conservanți și nici alcool.

Decottopia este conceptul de mixuri din plante, transmis mai departe din generație în generație, și este regăsit în farmacii din întreaga lume, inclusiv în România.

„Dintotdeauna au existat medicamente ale căror principii active provin de la plante. Decottopia este o metodă de prelucrare şi transformare a plantelor medicinale într-un preparat lichid cu tradiţie seculară.

Preparatele obţinute astfel sunt produse cu valenţe clare de tip sănătos şi au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătății și adoptarea unui stil de nutriție echilibrat. Dupa decesul tatălui meu din cauza obezității am început să studiez un proces de slăbire numit ketoză și mi-a venit ideea să controlez acest proces prin intermediul ierburilor. Am primit o finanțare de la Camera de Comerț din Vicenza pentru a dezvolta o linie de produse. Acesta a fost începutul. Ulterior, de la Universitatea din Padova am obținut brevete care atestă eficiența produselor mele în dieta ketogenică.

În prezent, gama de produse lansate este foarte variată și am adunat nu mai puțin de 28 de studii medicale de la Universitatea din Padova care vin ca o ștampilă de autentificare asupra produselor pe care le-am lansat până acum pe piață. Spun, cu mândrie, la Dieta Tisanoreica sunt cele mai multe studii de cercetare științifică dintre toate dietele existente astăzi în lume”, declară Gianluca Mech.

“Numele Dieta Tisanoreica are două rădăcini: una latină și una greacă și este în onoarea tatălui meu care era foarte implicat în diverse studii umaniste. “Tisano” în italiană înseamnă -te fac sănătos-,  iar “Reica” vine de la Panta Rhei (totul curge) și înseamnă -detoxifiere-.”

Cel mai important produs al Dietei Tisanoreica este Depurativo Antartico.

“Este un produs purificator, care este foarte bun pentru a detoxifia ficatul și este un produs foarte sănătos pentru că fiecare generație din familia mea a încercat să adauge în rețeta veche, ierburi noi. Generația mea a completat cu niște alge precum Durvillaea Antartica, care sunt foarte bogate în acid alginic și sunt un purificator foarte puternic pentru corp. Acționează bine asupra ficatului, care este filtrul corpului nostru”, mai spune Gianluca Mech.

În timpul dietei, Gianluca Mech recomandă două feluri diferite de produse Decottopia.

– Depurativo Antartico prin care detoxifiem ficatul pentru că acesta muncește din greu să transforme grăsimile în organisme ketogenice;

– un purificator pentru rinichi, Diur Mech, care este foarte important pentru toate otrăvurile care sunt solubile în apă și pe care vrem să le eliminăm;

– în cele din urmă folosim un produs energizant, Energy Mech, pentru un plus de energie în timpul dietei.

 

În mod normal, ca să slăbești, ai două posibilități. O dietă echilibrată, săracă în calorii sau o dietă ketogenică săracă în calorii.

– Care este diferența?

Dieta echilibrată, săracă în calorii conține carbohidrați. Dietele ketogenice, slabe în calorii, sunt cele fără carbohidrați.

“În cazul Dietei Tisanoreica toate produsele pe care le oferim sunt infuzate cu anumite ierburi. Unele dintre ele sunt purificatoare, altele te vor ajuta să asimilezi mai mulți aminoacizi din proteinele pe care le mănânci, nefiind astfel necesar să mănânci prea multă carne. Această dietă nu solicită cu nimic rinichii și ficatul, conform celor 28 de studii medicale publicate, lucruri demonstrate, de foarte mare importanță. Noi le oferim pacienților noștri consiliere meidicală gratuită pe site-ul nostru: www.gianlucamech.com. Când vrei să începi o dietă, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să intri pe site-ul meu și să vorbești cu unul din doctorii noștri”, spune Gianluca Mech.

Dieta este în două faze.

1) Dieta Tisanoreica faza intensivă, care nu include deloc carbohidrați

“Aici trebuie să mâncați cel puțin patru mese care conțin produse Tisanoreica pentru că ele mențin astfel masa corporală, nu au grăsime și stimulează metabolismul.”

În această fază putem slăbi ușor până la 10 kilograme în decurs de 40 de zile.

2) Dieta Tisanoreica, faza intermediară, în care introducem treptat carbohidrații.

Este o dietă de menținere, pe care Gianluca Mech o recomandă mai mult ca pe un stil de viață.

În cadrul Dietei Tisanoreica, mai ales în faza intermediară, poți mânca aproape orice iți dorești.

“Noi îți aducem plăcerea, însă fără de păcat”,  zice Gianluca Mech.

Aveți astfel la dispoziție o gamă foarte largă de produse din care puteți alege… de la paste, la pizza, grisine, biscuiți cu ciocolată, cremă de ciocolată sau chiar praline.

– De ce sunt diferite? 

Pentru ca nu sunt produse cu făină obișnuită. Sunt realizate dintr-o făină specială care conține fibre solubile care provin din fasole și roșii. Sunt sărace în calorii și carbohidrați și conțin o cantitate foarte redusă de zahăr.

Produsele pot fi comandate online de pe www.gianlucamech.com sau de pe www.gianlucamech.ro

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști, la nivel internațional, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților.

Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Comments are closed.