Travel

Răzvan Pascu – The Travel Influencer

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest articol vă invit să facem cunoștiință cu omul care a transformat pasiunea de călătorie în stil de viață, ba mai mult, acum reușește să formeze noi oameni dornici să-și trăiască viața într-o continuă vacanță. Răzvan Pascu a scris articole de turism în National Geographic Traveler, Forbes, Hotnews și în multe alte publicații. Partenerii media și promotorii călătoriilor sale sunt Europa FM, Pro TV, Adevărul, Forbes, Realitatea TV, Național FM, Libertatea, Kanal D, Antena 3, B1 TV, Radio România Actualități, Mediafax, Agerpres, Gândul, Antena 1, Prima TV, Wall-Street.ro, Business Magazin, BIZ, TVR, Digi 24 și mulți alții.

Am călătorit în peste 90 de țări și o fac mereu cu aceeași plăcere, dedicare și sete de cunoaștere. Călătoriile sunt binecuvântarea mea și am reușit să îmi transform pasiunea într-un job care mă face fericit. Cel mai fericit mă fac, însă, cei doi baieți ai mei, Alex și Vlad, de la care îmi amintesc zilnic despre copilărie.

Sunt consultant în marketing turistic, antreprenor implicat în mai multe business-uri din diverse domenii de activitate, sunt workaholic și bucuros că am crescut de la zero, alături de echipa mea, mai multe companii. Soția mea și echipa ei se ocupă de agenția de Evenimente Corporate, PR și Marketing Travel Communication Romania.

Sunt implicat în mai multe organizații naționale de promovare și dezvoltare a antreprenoriatului, am o diplomă de licență în Marketing (ASE București), un masterat în Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) și un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA).

Am zburat atât de mult pe toate continentele încât aș fi putut face ocolul Pământului la Ecuator de peste 250 de ori. În ultimii 4 ani am călătorit cu peste 2000 de români în vacanțe premium pe care le-am organizat împreună cu partenerii mei prin toată lumea, în locuri exotice și îndepărtate. În 2019 am primit premiul “Travel Personality of the Year” de la FORBES România.

Îmi place mult România și sunt printre cei care se simt bine în țara lor. Am devenit antreprenor după ce am lucrat 8 ani în 2 multinaționale din București, iar acum la traininguri sau în emisiuni TV le vorbesc angajaților din corporații și antreprenorilor despre echilibrul Work-Life și despre intraprenoriat.

Am multe să vă povestesc despre călătoriile mele! Aș putea să vă stârnesc curiozitatea cu experiențele pe care le poți trăi în Mexic: de la piramide la înot și scufundări până la Tequila și “Dia de los Muertos”.

“Dia de los Muertos” este o sărbătoare care se ține în tot Mexicul, în special în zona centrală și de sud. Familiile se adună timp de mai multe zile și îi pomenesc pe cei dispăruți dintre ei, ca să îi ajute în “călătoria” lor spirituală. Din 2008, această “fiesta” face parte din patrimoniul intangibil mondial UNESCO.

Originea festivalului are o vechime de minim 3000 de ani, fiind dinainte de venirea spaniolilor. Se pare că avea cumva conexiune cu tradițiile aztecilor legate de una dintre zeitățile în care credeau. Acum se sărbătorește la început de noiembrie, iar străzile marilor orașe sunt pline de oameni costumați și mascați în scheleți. De altfel, peste tot prin Mexic găsești suveniruri și tradiții care au în „centru” scheleți.

În acea perioadă din an, mexicanii nu numai că merg la cimitirele lor colorate, construiesc noi altare, aduc ofrande și petale de flori pentru sufletele morților, dar și petrec pe străzi în amintirea lor.

Cât despre experiențele gastronomice, sunt de neuitat!

       Răzvan se ocupă și de promovarea turismului intern prin Campania „România e frumoasă”, unde încearcă să vă arate prin articole și fotografii frumusețile locului, felul în care ar trebui să le apreciem, diversitatea și potențialul de dezvoltare în acest domeniu.

       În anul 2013, a fost inclus de revista Forbes în topul “30 de tineri sub 30 de ani în România”, în 2017 a fost numit “Marketer of the Year” în cadrul eTravel Awards. Doi ani consecutiv, în 2018 si 2019, Webstock l-a nominalizat drept “Personalitatea Online a Anului”, iar în 2019 a primit premiul “Travel Personality of the Year” de la Forbes Romania. La finalul lui 2019 a apărut și pe coperta Forbes Life.

      Prin lansarea cursului său unic în România, Răzvan vă prezintă în detalii ce înseamnă să fii un Travel Influencer și beneficiile pe care le veți avea după parcurgerea cu success a materialelor propuse. Cum trebuie să vă construiți comunități, cum trebuie promovate activitățile, crearea de conținut și multe alte secrete, vor fi dezbătute alături de Răzvan prin intermediul webinariilor. Vor fi abordate teme diferite pentru fiecare subiect, iar în urma fiecărei lecții vor fi acordate sarcini pentru informațiile parcurse, pentru a vă putea implementa abilitățile dobândite, cu success!

     Aici puteți afla toate informațiile despre acest curs inedit: https://edukiwi.ro/razvanpascu/travel-influencer/?ref=1

Comments are closed.